CE ACTE AI NEVOIE TRADUSE PENTRU A IEȘI DIN ȚARĂ?

Vacanță – dacă plănuiești să mergi în vacanță cu copiii minori, fără celălalt părinte, trebuie să realizezi o împuternicire la notar, tradusă într-o limbă de circulație internațională.

Dacă bunicii își doresc să plece într-o vacanță în afara țării împreună cu nepoții minori, de asemenea, au nevoie de o împuternicire la notar din partea părinților, care trebuie tradusă într-o limbă de circulație internațională sau în limba țării în care se călătorește.

Dacă îți dorești să pleci în vacanță în străinătate cu autoturismul, vei avea nevoie de traduceri ale documentelor autovehiculului, în cazul în care acesta nu este proprietatea personală.

Mutarea în altă țară – dacă plănuiești să pleci din țară, recomandăm să ai toate documentele (buletin, cazier, certificat de naștere, certificat de căsătorie, diplome de studii etc) traduse într-o limbă de circulație internațională sau în limba țării în care pleci;

Tratament în străinătate –în cazul în care ai nevoie să mergi în altă țară, pentru tratament, trebuie să te asiguri că ai traduse într-o limbă de circulație internațională toate documentele medicale, cât și documentele personale: buletin, certificat de naștere, certificat de căsătorie etc.

Traduceri Bihor vă oferă servicii de traduceri în/ din 30 de limbi, în cel mai scurt timp. Traducerile sunt realizate de traducători profesioniști, cu experiență îndelungată. De asemenea, vă putem asigura și servicii de interpretariat, oriunde aveți nevoie. Vă oferim garanția unor servicii profesionale, executate în cel scurt timp, corectitudinea și exactitatea textelor traduse, astfel încât să puteți să ieșiți din țară în siguranță, și să puteți să folosiți documentele fără nicio problemă, indiferent de contextul în care veți fi nevoit să le folosiți.

Ce servicii oferim?